Cum sa alegi un apartament in regim hotelier

La momentul actual, piala imobiliara din Romania inregistreaza o dezvoltare continua. Preturile de vanzare ale imobilelor cresc, cat si cel al chiriilor. Mai mult ca sigur nu este momentul prielnic pentru a incheia o tranzactie imobiliara. Insa, cum procedezi atunci cand esti nevoit sa inchiriezi un apartament in regim hotelier?

Sunt anumite momente in care inchirierea unui spatiu pentru o anumita perioada devine un lucru la care te gandesti. Poate fi vorba despre o intalnire privata, ferita de ochii lumii, fie despre vizita unor cunostinte, rude sau parteneri din alt oras sau chiar din strainatate sau pur si simplu, despre o calatorie. Prin urmare, nu conteaza scopul pentru care inchiriezi, conteaza doar sa tii cont de cateva detalii pentru a alege proprietatea potrivita.

Iti dezvalui in continuare cateva aspectele de care sa tii cont pentru a fi sigur ca decizia de a inchiria un apartament in regim hotelier Bucuresti a fost una cu adevarat profitabila.

Zona

Trebuie sa stii ca dispui de aceasta optiune, respectiv de a inchiria apartamente in regim hotelier, in orasele mari, cu potential in turismul de afaceri, unde exista alternative variate de cazare. Un astfel de exemplu este capitala, locul unde apartamentele date spre inchiriere sunt amplasate in zone populare precum Unirii, Piata Alba Iulia, Mosilor, Bdul Decebal, Calea Calarasi, Bdul Corneliu Coposu, etc. Desigur, poti gasi oferte atractive si in alte zone ale Bucurestiului, insa cel mai indicat este sa le ai pe acestea in vedere atunci cand cauti o cazare.

Utilitati, dotari, amenajare

Dincolo de zona in care este pozitionat apartamentul, conteaza si modul in care se prezinta acestea, stilul de amenajare, utilitatile de care dispune. In timp ce chiriasul obisnuit pune accent pe pret si mai putin pe dotari, multumindu-se uneori cu mobila veche, clientul in regim hotelier are cerinte destul de inalte. Acestea includ stil modern de amenajare, dotari  si utilitati complete, spatiu amplu etc. Pana la urma, conditiile de confort ale unui apartament  ajung deseori sa le egaleze pe cele ale unui hotel luxos.

Vezi in acest sens galeria foto de pe site, pentru a te asigura ca apartamentul pe care vrei sa il inchiriezi este aspectuos si include tot ce ai nevoie.

Tariful

Tariful pentru inchirierea unui apartament in regim hotelier Bucuresti variaza in functie de dimensiunile proprietatii, zona in care este amplasat, dotarile aferente. In orice caz, pretul de inchiriere al unui astfel de apartament este mai mic decat cel al unei camere de hotel. Desigur, exista loc si de negociere in cazul in care perioada de inchiere este mai mare.

Serviciul de curatenie inclus

Orice spatiu care se ridica la anumite pretentii necesita o intretinere constanta – curatentie zilnica, inlocuirea periodica a consumabilelor, mici reparatii si asa mai departe.

In cazul in care firma la care te gandesti sa colaborezi are experienta in aces domeniu si un portofoliu generos de clienti la activ, mai mult ca sigur are personal instruit in astfel de sarcini. Prin urmare, alege sa lucrezi cu o firma serioasa, care iti garanteaza profesionalism si servicii de top. Vezi in acest sens pagina apartamente-regimhotelier.ro.