Cum alegi hanoracul potrivit?

Daca tricourile sunt vedetele sezonului cald, despre hanorace se poate spune ca se numara printre cele mai cautate articole vestimentare in timpul sezonului rece. Alegerea unui hanorac potrivit, corespunzator cu nevoia fiecaruia, poate fi insa o misiune destul de complicata.

Piata abunda in oferte, exista atatea optiuni, atatea modele disponibile, incat doritorii sunt pusi in incurcatura. Cei de la BravoSport.ro – cunoscut magazin online ce activeaza pe nisa articolelor sportive dar si casual – vin in intampinarea celor interesati cu o serie de recomandari care va usura procesul de selectie.

Exista o serie de detalii ce trebuie avute in vedere. Iata care sunt acestea:

Materiale

Un mare accent trebuie pus pe materialele din care sunt realizate, atunci cand cautarea vizeaza fie hanorace barbati, fie hanorace pentru reprezentantele feminine. Bumbacul 100% poate fi o optiune – proprietatile acestei fibre sunt binecunoscute, insa nici combinatii ale bumbacului cu materiale supraelastice (in proportie redusa) nu sunt de ignorat. Ideea de baza este ca materialul din care sunt realizate hanoracele sa fie unul care sa nu favorizeze retinerea umezelii, care sa permita pielii sa respire si care sa fie placut la atingere, fara a provoca vreun disconfort. Optiuni de astfel de hanorace pot gasi cei interesati in cadrul magazinului online mentionat – BravoSport.ro.

Marimea exacta

Cunoasterea marimii reprezinta un alt obiectiv de bifat pentru cei interesati de cumparare a unui hanorac. O marime prea mica poate sa incomodeze in egala masura ca si una prea mare, intrucat va stanjeni si nu va oferi confortul necesar la purtare, pentru activitati sportive din cele mai diverse. Pentru ca alegerea marimii sa nu reprezinte un obstacol, consultantii magazinului online BravoSport.ro pot sa ofere sfaturi si consiliere, in asa fel incat orice client va putea gasi solutia potrivita pentru sine.

Modelul potrivit

Si aici exista destul de multe optiuni. Poate fi vorba de hanorace barbati cu gluga, de hanorace fara gluga, cu sau fara buzunare, cu fermoar etc. In functie de propriile gusturi si preferinte vor trebui sa se orienteze cei interesati: cele cu gluga sunt mai indicate pentru sezonul rece, cele cu inchidere in fermoar pot fi foarte practice si usor de echipat – fiecare are avantajele sale.

Culoarea potrivita

Cu exceptia celor care adopta un stil ceva mai excentric, este binecunoscut faptul ca la conceperea unei tinute – fie ea chiar si sport sau casual – trebuie tinut cont si de aspectul cromatic. Trebuie sa existe o asortare intre culoarea hanoracului si culorile altor articole de vestimentatie purtate, prin urmare alegerea trebuie facuta in consecinta. O optiune cu care rareori poate da gres se refera in acest caz la tonurile de culori neutre, atat de potrivite pentru hanorace.

Poate ca o ultima intrebare a celor interesati de hanorace barbati sau de dama s-ar referi la importanta criteriului pretului. Acesta conteaza insa prea putin, se pare. Primeaza calitatea materialelor, modelul trebuie sa fie potrivit, culoarea la fel, iar pretul ar trebui sa treaca pe un plan secund. Alegerea hanoracului potrivit nu mai este o misiune atat de complicata daca vor fi avute in vedere toate aceste elemente. Cei interesati pot gasi o gama variata de hanorace barbati, dar si numeroase alte articole sportive si nu numai in cadrul site-ului BravoSport.ro.