Cronos SRL – furnizor de produse metalurgice

Cronos SRL – compania de comert cu materiale de constructii fondata in 1998 continua sa ofere cea mai buna valoare in serviciile de constructii, plasand produse de calitate si profesionisti cu experienta la fiecare proiect intreprins.

Cronos SRL propune clientilor sai, persoane fizice, persoane juridice, constructorilor si prelucratorilor de confectii metalice, o gama de produse de la producatori si furnizori de top, si acopera o plaja larga de domenii precum: instalatii sanitare, instalatii electrice, termice, lacuri, vopseluri si diluanti, cabluri si aparataj electric, organe de asamblare, unelte, scule, articole de feronerie, conducte pentru canalizare si scurgere, tuburi gofrate, conducta alimentare cu apa, capace carosabile si rezidentiale, bazine de camin, panouri sandwich, materiale hidroizolante, material geotextil insa de departe se axeaza in special pe tevi din otel, profile laminate U.I.T, cornier, otel lat, tabla neagra, decapata, zincata, plase sudate, plase bordurate, aluminiu, cupru, si multe altele.

Prin obiective de dezvoltare si capitalizare Cronos Grup isi pastreaza reputatia de exceptie cu un angajament fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea si siguranta. Cu o reputatie puternica ca lider al comertului argesean cu materiale de constructii ofera excelenta intr-un spectru complet de produse din otel, tevi de canalizare si alimentare, produse termoizolante si izolatii sanitare.

Compania a pastrat un nucleu de durata al managementului executiv, managerilor superiori si a profesionistilor de peste doua decenii. Mai mult de 20 de angajati au lucrat la companie de peste 10 ani si aproape jumatate din cei peste 35 de angajati au lucrat la CRONOS SRL de mai bine de cinci ani. Acest tip de angajament reciproc este practic inegalabil in industrie.

Produsele si serviciile Cronos Grup

Cu o experienta de peste zece ani in comertul de produse metalurgice si materiale de constructii pe piata autohtona, avand ca suport o vasta retea de furnizori, echipa Cronos SRL depune zi de zi toate eforturile cu scopul a va oferi materiale de calitate, fabricate de producatori renumiti, la cele mai bune preturi si variante de transport.

Activitatea personalului Cronos SRL este definita de elemente de referinta in structura organizationala si operationala, acestea fiind: promptitudinea, consecventa, suportul acordat clientilor si nu in ultimul rand calitatea produselor si serviciilor oferite.

Avand aceste elemente, compania noastra a pus bazele principiilor care stau la baza intregii activitati, acestea fiind punctele de referinta pe cartea noastra de vizita: Inovatie, Implicare, Integritate.

Companie certificata

Certificarile obtinute de CRONOS SRL privind standardul de management pentru activitatile de baza sunt examenele care certifica permanenta preocupare pentru imbunatatirea si perfectionarea serviciilor oferite, si mai mult decat atat, pentru a prospecta si a contracta acei furnizori care indeplinesc standarde similare de calitate.

In vederea obtinerii unei oferte de pret personalizate, in ceea ce priveste gama de materiale de constructii comercializate de site-ul https://cronosgrup.ro/, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de e-mail afisata pe website sau completand formularul de solicitare cotatie, impreuna cu datele de contact si locatia de livrare. Aceste detalii ne ajuta sa va contactam rapid si usor in vederea procesarii comenzilor dumneavoastra.