Regulile care iti spun cum sa ii alegi inelul de logodna

Cererea in casatorie este un moment cheie in viata unui cuplu care viseaza sa isi uneasca destinele. Misiunea viitorului sot nu este una tocmai simpla deoarece trebuie sa calculeze si sa pregateasca totul in detaliu, in asa fel incat momentul sa fie unul special si sa ramana cat mai placut in amintirea celor prezenti. Pe langa complexitatea organizarii momentului, apare si problema alegeri inelului de logodna care trebuie sa bifeze atat dorintele miresei, cat si bugetul mirelui.

In cultura actuala, inelul de logodna are rolul de a semnifica un puternic angajament asumat de cei doi logodnici in scopul intemeiereii unei familii. A devenit un obicei ca piatra care insoteste inelul sa fie un diamant.

Amalgamul de emotii prin care trece un barbat in momentul in care este pus in fata faptului implinit, de a alege inelul potrivit si de a astepta raspunsul afirmativ al iubitei sale, este unul care depaseste imaginatia. Cel mai complicat este faptul ca pretentiile femeilor sunt de cele mai multe ori foarte exigente si nu stii catre ce sa optezi ca sa nu le dezamagesti asteptarile.

Pentru a simplifica aceasta munca, urmeaza sugestiile care iti vor fi prezentate in randurile de mai jos si astfel iti vei impresiona viitoarea sotie cu o bijuterie la fel de speciala ca ea!

Nu te zgarci!

Multi barbati au tendinta de a se orienta catre preturi mai mici pentru ca nu gasesc utilitatea investirii unei prea mari sume de bani. Ei bine, ca barbat poate ai alte perceptii, insa pentru o femeie acest aspect conteaza foarte mult. Chiar daca este realizat dintr-un material pretios, conteaza foarte mult si ajustarile pe care le prezinta si totodata completarile cu diverse pietre mai sofisticate. Aceasta achizitie are loc o singura data in viata si este suportul material care pastreaza vie multa vreme aceasta amintire.

Provoac-o la discutii despre aceasta tema!

Cu foarte mult tact si discretie, initiaza discutii subtile prin care sa poti obtine cateva informatii despre ceea ce asteapta ea cu privire la acest subiect. Raspunsurile care vin tocmai de la ea sunt cele mai veridice si trebuie sa fie premisa de la care pornesti in aceasta cautare.

Vorbeste cu alti barbati care au trecut prin aceasta experienta!

Nu este chiar cea mai sigura cale de a obtine detaliile de care ai tu nevoie, insa poti afla multe lucruri utile. Bineinteles ca amanuntele legate de aspect, design si stil nu le poti afla de la alti barbati, insa in mod sigur vei fi instiintat cu privire la niste distribuitori profesionisti pe piata de profil. In lipsa unor astfel de indicatii, te poti orienta chiar tu catre niste cautari online. O recomandare care ti-ar putea fi de ajutor de ajutor este www.diamag.ro, un magazin online specializat in arta inelelor de logodna.

Arunca un ochi asupra bijuteriilor pe care le detine!

Este foarte important sa ii cunosti gusturile cat mai bine. Un inel de logodna nu inseamna doar un prototip clasic pe care il vezi si la alte posesoare. Fiecare femeie are anumite inclinatii, fie ca are bijuteriile mai extravagante, fie ca ii plac cele mai simple. De asemenea, culoarea aurului difera, respectiv poate fi o admiratoare a aurului alb, galben sau roz.

Odata ce ai cumulat suficiente indicii despre inelul cu care o vei impresiona este bine ca si tu sa ai un cuvant de spus. Opteaza pentru un inel care sa iti satisfaca si tie gusturile si care sa te reprezinte deoarece este vorba despre o alegere personala si care va fi emblema relatiei voastre.