Cum pot deveni pariurile sportive o activitate profitabila?

 

Cei pasionati de pariuri sportive nu sunt deloc putini. Sute de mii de romani isi incearca zilnic norocul la casele de pariuri, iar pentru unii dintre acestia pariurile reprezinta o sursa constanta si sigura de venit.

Daca nu ai fost inca patruns de febra pariurilor, insa iti doresti sa intri in aceasta lume, trebuie sa fii sigur ca esti omul potrivit pentru pariuri. O sursa importanta de informatii in acest sens o reprezinta platforma cota2.ro, locul unde te poti pune la curent cu tot ceea ce te intereseaza.

Insa este important sa stii ca exista un profil psihic corespunzator unui parior profesionist. Altfel spus, vei ajunge sa faci performanta daca ai un bun autocontrol, stii sa te opresti la timp si sa ai rabdare. Trebuie sa fii pregatit nu doar sa castigi, ci si sa pierzi.

Iti prezint mai jos cateva sfaturi de care sa tii cont atunci cand incepi sa pariezi.

O prima recomandare tine de modul in cate te lacomesti sau nu. Multi au tendinte de a pune pe acelasi bilet mai multe evenimente, cu speranta ca vor castiga mai mult. Totusi, ai in vedere ca in astfel de cazuri, pierderea este mai mare. Prin urmare, nu adauga meciuri in plus pentru a-ti mari cota.

O buna strategie este aceea de a-ti fixa anumite reguli dupa care sa joci. Stabileste aceste reguli in functie de ceea ce crezi tu ca te ajuta sa castigi. Este esential sa respecti regulile pe care ti le-ai impus, chiar si in situatii de cumpana.

Documentarea este un alt lucru care tine de strategie. Trebuie astfel sa te informezi cat mai riguros cu privire la regulile meciului, la echipe, la jucatori, etc. Niciodata, dar niciodata, nu paria pe un eveniment sportiv despre care nu ai nici cel mai mic habar. Pariaza numai atunci cand ai cules toate informatiile necesare. Afla care sunt ultimele performante ale echipei pe care vrei sa pariezi si asigura-te ca plasezi un pariu cu sanse cat mai mari de castig.

Ca sa poti paria inteligent, trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare. Ai rabdare pentru a plasa un pariu cat mai promitator. Nu te pripi in a lua decizii, ci analizeaza totul si nu schimba pariul in ultima secunda. Unii pariori se lasa condusi de instinctul pe care il au fix in clipa in care plaseaza pariul. Nu e gresit nici asa, insa, din moment ce te-ai documentat in prealabil, instinctul tau poate fi inselator. In acelasi timp, nu te lasa influentat de sfaturile sau recomandarile celor din jur – pariaza strict dupa ceea ce crezi, simti.

Daca esti incepator, ia totul pas cu pas. Unii au tendinta de a pune la bataie sume uriase de bani, fiind extrem de entuziasmati la inceput. Ei bine, nu este deloc profitabil sa procedezi astfel. Dimpotriva, este indicat sa pariezi pe sume modice la inceput. In acest fel, pierderile vor putea fi recuperate pe parcurs.

O sursa de inspiratie pentru tine pot fi anumite bilete tipsteri. Gandeste insa rational, treci informatiile prin propriul tau filtru si vei vedea ca totul va decurge asa cum iti doresti. Mult succes!