Cat de mult conteaza atitudinea potrivita in cariera unui model de videochat?

 

Nu mai este niciun secret faptul ca videochatul este o meserie des intalnita in Romania. Promisiunea unor castiguri fabuloase, alaturi de conditiile de lux sunt factori care le fac pe multe tinere sa ravneasca la un astfel de job. Iar ofertele de la studiouri sunt din cele mai diverse, menite sa satisfaca pretentii pe masura. Asadar, din sumedenia de anunturi de angajare fiecare va alege ceea ce ii surade.
Totusi, ce nu stiu multe este faptul ca pentru a deveni un model de succes la un studio videochat Bucuresti sau oricare alt oras, pentru a avea incasari mari, pentru a performa in acest domeniu, nu este suficient sa ai un chip frumos si un corp atragator. Atitudinea potrivita este cheia, esenta, premisa cu care trebuie sa pornesti la acest drum. Din momentul in care intelegi ca atitudinea si energia pe care le transmiti publicului tau sunt cele care iti aduc succesul in videochat, incasarile vor incepe sa creasca.
Conteaza mai mult cum te comporti sau cum arati in fata camerei?
Un model de top iti va confirma ca nu este indeajuns sa arati bine si sa te incadrezi in standardele ideale, 90-60-90. Membrii nu vor da banii pe o simpla imaginea frumoasa, pe care de altfel o pot gasi peste tot.
Pentru a avea succes in acest domeniu, este necesar sa arati ca iti face placere ceea ce faci. Desigur ca vei atrage atentia membrilor atunci cand afisezi un decolteu generos, insa fii sigura ca nu vor pierde prea mult timp pe profilul tau daca atitudinea ta este una rece, indiferenta, ba chiar respingatoare. Astfel, vei aduna o plaja bogata de admiratori atunci cand emani energie pozitiva, iar in completarea acesteia vin un aspect fizic placut, o cultura generala bogata, inclusiv un nivel satisfacator de limba engleza.
Oricare dintre cei care frecventeaza site-urile de videochat vor alege sa petreaca timp de calitate cu o fata pozitiva, sensibilia, interesanta, in locul uneia cu un look impecabil, care insa este preocupata de ultimele tendinte in materie de moda decat sa le capteze atentia.
Ofera-le admiratorilor tai o experienta completa
Pe barbati ii intereseaza socializarea, intimitatea, posibilitatea stabilirii unei conexiuni, chiar si la distanta, cu o persoana reala capabila de emotii, stari si trairi, nicidecum cu un robot. Acestia cauta pe cineva in fata carora sa se poata confesa, sa le impartaseasca experiente din viata lor, de la simple intamplari din cotidian, pana la sentimente, sfaturi, chiar fantezii. Toate acestea definesc intimitatea fiecarei persoane, cu totii le avem. Unii insa nu au cu cine sa le imparta, astfel ca gasesc solutia potrivita pe site-urile de videochat.
Fiecare membru cu care intri in legatura pe site isi doreste o persoana care sa ii ofere o experienta autentica, unica, care prin atentia acordata sa ii maguleasca, sa ii faca sa se simte speciali, apreciati, admirati si de ce nu, chiar iubiti.
Membrii nu vor sa fie judecati, ci intelesi
Acestia cauta un model cu care sa poarte conversatii libere si deschise, care totodata sa le creeze sentimentul ca totul vine natural, de la sine. Daca esti de parere ca banii ti se cuvin numai prin simpla ta prezenta pe platformele de videochat sau pentru atuurile tale fizice evidente, sansele de a obtine castiguri mari sunt minime. Ba mai mult, exista riscul de a fi tratata drept un simplu obiect sexual, ceea ce mai mult ca sigur nu iti vei dori. Avand aceasta abordare, iti vei impune singure bariere si limite si nu vei reusi sa stabilesti relatii de durata cu clientii, sa ii fidelizezi.
In acest domeniu, nu e suficient sa amintesti ca esti o prezenta fizica, ci ca esti disponibila pentru cei care te remarca, ca iti doresti sa raspunzi nevoilor si dorintelor lor, fiind pregatita mereu sa ii binedispui cu un zambet dulce, o privire calda, vorbe magulitoare.
In cazul in care consideri ca ai atitudinea necesara pentru a obtine castiguri mari din videochat si traiul de viata la care aspiri, contacteaza reprezentantul echipei Luxury Studio.