Elemente cheie ce definesc o rochie eleganta de seara

Atunci cand iti doresti cu adevarat sa gasesti o rochie potrivita pentru un  eveniment de seara, eforturile tale privind cautarea trebuie sa fie pe masura. Asta inseamna ca iti vei aloca un timp suficient atat documentarii, cat si cautarii propriu zise. Da, e necesar sa stii ce fel de rochie e mai potrivit a purta in functie de specificul evenimentului pe care il vei onora, dar si raportat la silueta ta. Sunt insa numai doua dintre criterile pe care ar trebui sa iti bazezi selectia.

Te invit sa descoperi mai multe elemente cheie ce ar trebui sa devina un reper pentru tine cand cauti rochii elegante de seara, recomandari oferite cu drag de Georgiana Iordache, designer vestimentar.

La ce sa te raportezi cand cauti o rochie eleganta de seara?

Nu doar culoarea si croiul atrag atunci cand te uiti dupa o rochie. Alegerea doamnelor si a domnisoarelor este deseori influentata si de lungimea rochiei, de stilul in care este creata, materialele folosite in confectionarea lor, dar si alte detalii stilistice.

Calitatea materialului – desigur ca si tipul acestuia este un detaliu foarte important, insa daca nu mizezi pe calitate indiferent de acesta, risti sa fii departe de rezultatele dorite. Asigura-te deci ca optezi pentru o tesatura ce are la baza acest aspect, indiferent daca alegi catifeaua, tafta tip Duchess, matasuri fine, voalurile elegante sau orice alt material. In cazul rochiilor create de Georgiana Iordache, acesta este un element cheie respectat cu sfintenie in cazul fiecarui model confectionat de ea.

Calitatea croielii – nici o femeie nu ar trebui sa isi permita sa poarte o rochie cu o croiala proasta, inestetica. Ate care atarna sau alte astfel de greseli nu sunt o varianta pentru o adevarata doamna. Iata de ce colectia de rochii de seara de pe georgianaiordache.com este in topul preferintelor publicului feminin: exista o simbioza intre design si arta croitului, rezultatul fiind tinute inedite, ce satisfac pana si cele mai rafinate gusturi.

Calitatea modelului – dar exista si un astfel de criteriu? Da! Si este definit de detaliile ce alcatuiesc o rochie. Nici nu iti imaginezi ce impact poate avea asupra unei rochii de seara un detaliu nelalocul lui, o zona prea goala sau o insertie de material necorespunzatoare. Asadar, asigura-te ca supui totul filtrului personal si nu permiti niciunui detaliu de bun gust sa iti completeze rochia eleganta de seara. Daca nu stii care sunt cele mai reusite combinatii de stil si materiale, arunca o privire asupra modelelor disponibile pe GeorgianaIordache.com si negresit vei gasi ceva exact pe gusturile tale.

Intotdeauna trebuie sa urmaresti cele mai sus mentionate atunci cand te orientezi dupa o rochie de seara. In functie de silueta ta, e bine sa tii cont ca si lungimea acesteia iti poate afecta imaginea atunci cand nu este potrivita. Tine cont de inaltimea ta, dar si de formele care te definesc pentru a te asigura ca nu esuezi alegand ceva nepotrivit. De altfel, poti beneficia de consultanta experta a boutiqului pentru a merge la sigur cand vine vorba despre o astfel de alegere.