Cum să păstrezi în permanență aspectul atrăgător al încălțămintei tale

Atunci când îți cumperi o nouă pereche de încălțăminte, îți propui cu siguranță să te bucuri cât mai mult timp de aceasta. Ți-ai dori ca atât confortul pe care ți-l oferă la început precum și aspectul său atrăgător să fie păstrate mereu, iar acest lucru nu este deloc imposibil.

În primul rând, ar trebui să ai în vedere achiziția unei perechi de incaltaminte dama de la Botinelli iar asta deoarece astfel te vei putea bucura de o calitate superioară ce va fi ușor de păstrat în timp, mai ales dacă întreținerea sa este realizată ca la carte.

Iar în acest articol ne-am propus să vorbim exact pe această temă. Astfel, dacă și tu îți dorești să te poți bucura cât mai mult timp de noua ta pereche de încălțăminte din piele, sfaturile din acest articol ți-ar putea fi de ajutor. Iată ce ar trebui să ai în vedere:

Cum să NU îți cureți încălțămintea din piele naturală

Pe internet vei găsi o mulțime de sfaturi și recomandări pentru întreținerea încălțămintei din piele naturală. Ei bine, ar trebui să știi că nu toate sfaturile și recomandările găsite sunt neapărat bune de pus în practică. De fapt, multe dintre ele se pot dovedi a fi chiar dăunătoare. Prin urmare, ar trebui să ai în vedere doar sfaturile pe care specialiștii le oferă, astfel încât să nu îți distrugi încălțămintea folosind cine știe ce metode găsite pe internet.

Chiar dacă unele articole îți recomandă să folosești oțet, bicarbonat de sodiu, ulei de măsline, pastă de dinți, zeamă de lămâie sau chiar făină pentru a-ți curăța încălțămintea din piele naturală, sfatul nostru este să te gândești mai bine și chiar să eviți folosirea acestora. Iar asta deoarece sunt doar mituri ce pot crea și mai multe probleme decât ai deja, ceea ce sigur că nu îți dorești.

Folosește, mai degrabă, soluțiile recomandate de producătorul încălțămintei tale din piele naturală, iar astfel ai garanția că nu vor apărea probleme.

Cum să ai grijă corect de încălțămintea damă din piele naturală

Atât timp cât eviți să apelezi la fel și fel de mituri găsite pe internet, cu siguranță îți va fi mai ușor să te ocupi de întreținerea încălțămintei tale. Prin urmare, îți oferim câteva sfaturi simple dar foarte utile despre cum să ai grijă corect de încălțămintea ta.

Atunci când încălțămintea ta din piele nu prezintă un grad foarte ridicat de murdărie, ar trebui să folosești o cârpă moale cu ajutorul căreia să îndepărtezi murdăria simplu, ușor și fără efecte nedorite.

De asemenea, apa se poate dovedi a fi cea mai bună soluție pentru lustruirea pantofilor. Poți folosi apă cu puțin săpun, iar astfel curățarea pantofilor din piele se va dovedi a fi floare la ureche.

În schimb, dacă gradul de murdărie este ceva mai serios, ar trebui să ai în vedere folosirea unei perii fine, astfel încât să nu produci zgârieturi asupra materialului.

Iar în final îți mai putem recomanda doar să ai în vedere și soluțiile special concepute pentru întreținerea încălțămintei din piele. Acestea te pot scuti de efort, oferindu-ți rezultatul mult dorit fără prea multe bătăi de cap.